Wat is het gemiddelde logistiek manager salaris in 2024?

Publicatiedatum

8 september 2024

In 2024 verdien je als logistiek manager in Nederland gemiddeld tussen de €3000 en €3800 bruto per maand. Dit is een gemiddelde van onze actuele vacatures op de website in de logistieke sector. Volgens een andere salariswijzer ligt het gemiddelde startsalaris zonder ervaring rond de €2042 bruto per maand. Als professional met werkervaring kan je als leidinggevende gemiddeld €2915 bruto per maand verdienen. De salarissen die worden aangeboden door WerkTalent liggen dus aanzienlijk hoger dan het gemiddelde in de markt. WerkTalent biedt wat je verdiend!

Wat doen logistiek managers?

Logistiek managers spelen een belangrijke rol in de supply chain van een bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor het plannen, leiden en controleren van logistieke operaties. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer en transport. Zij zijn er verantwoordelijk voor om te zorgen dat goederen en materialen goed worden opgeslagen en vervoerd, terwijl de kosten zo laag mogelijk blijven en de klanten tevreden zijn. In ons blog “Wat doet een logistiek medewerker?” lees je meer over de taken van een logistiek manager.

Voorbeelden van Logistieke Vacatures bij WerkTalent

  • Logistiek Medewerker Dagdienst

Als Logistiek Medewerker is het jouw taak om de goederen in een magazijn te verwerken. Jouw werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het laden en lossen van vrachtwagens, voorraadbeheer en orderpicking. Meestal worden heftruckcertificaten als een pré gezien.

  • Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur bestuur je de heftruck om pallets en goederen te verplaatsen. Dit is een populaire functie in dagdienst waarbij veiligheid en doelmatigheid centraal staan.

  • Allround Logistiek Medewerker

Als Allround Logistiek Medewerker heb je een veelzijdige functie waarin je verschillende taken binnen de logistiek uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan het besturen van hef- en reachtrucks, het inpakken en verzenden van goederen en het beheren van de voorraad.

  • Teamleider Logistiek

Als teamleider logistiek geef je leiding aan een team van magazijnmedewerkers. Ook zorg je ervoor dat alle logistiek processen soepel verlopen. Denk bijvoorbeeld aan planning, coördinatie en het waarborgen van de veiligheid.

Hoe ga je aan de slag in de logistiek?

Als je op zoek bent naar een baan in de logistiek, lees dan ons blog Hoe kun je werken in de logistiek? in 5 stappen“. Hierin staan tips voor het vinden van jouw nieuwe uitdaging in de logistiek. Ook kan je bij een van onze vestigingen naar binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken of bekijk  alle vacatures in de logistiek op onze website.

 

Dus, waarom is logistiek manager interessant?

Het beroep van logistiek manager is niet alleen cruciaal voor de efficiëntie van de supply chain, maar biedt ook aantrekkelijke salarismogelijkheden, vooral voor diegenen met relevante ervaring en opleiding. Voor meer informatie over beschikbare vacatures en hoe je je carrière in de logistiek kunt beginnen of verder ontwikkelen, bezoek onze vacaturepagina en ontdek de mogelijkheden die op je wachten.

Wat is het gemiddelde logistiek manager salaris in 2024?

WerkTalent is niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die gelooft dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt. Met jouw talent als ons startpunt en jouw groei als ons doel vinden wij de beste passende baan voor jou.

Wees trots op wat je kan. Jij bent de maker van morgen.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees ons merkverhaal.