Nee, ook in omliggende dorpen en steden hebben wij vacatures. Rijen, Goirle, Den Bosch, Boxtel, Waalwijk en Breda.

Wij bellen altijd voor een introductie en zijn er aanknopingspunten met de vacature of zien wij andere mogelijkheden voor je nodigen we je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Vervolgens maken we kennis bij ons op de vestiging waarin wij zoveel mogelijk van jou te weten willen komen. Bijvoorbeeld je drijfveren, relevante werkervaring en kwaliteiten. Na deze gesprekken stellen we je voor bij de besproken opdrachtgevers.

Nee, wij zijn voor kandidaten een gratis dienstverlening en voor klanten beginnen de kosten pas zodra er daadwerkelijk iemand wordt aangenomen.

Ja, de meest voorkomende scholing is de Nederlandse taal / bhv en Hef- en reachtruckcertificaat. Lees meer over jouw groei en ontwikkeling.

Gemiddeld 7 maanden tot 1 jaar loop je in contract bij Werktalent. Dit hangt wel af van je eigen prestatie.

Dat houdt in dat Werktalent alleen de werving doet en dat je direct in dienst komt bij de opdrachtgever met daarbij alle arbeidsvoorwaarden. (voorwaarden klant)

Nee, dit is wettelijk niet toegestaan en totaal niet waar. Wij werken aan de hand van omrekenfactoren dit houdt in dat hoe meer jij verdient hoe meer wij eraan verdienen, maar daarbij kijken we ook naar wat een realistisch salaris is richting de opdrachtgever.

Nee, dat hebben we niet.

Voor bedrijven is het het een verlengde proefperiode. Je krijgt wekelijks betaald of 4 wekelijks. Je hebt geen uit werk termijn. Je hebt veel flexibiliteit (voorwaarden Werktalent).

  • Eigen Rekening
  • BSN
  • Vast postadres

Dat ligt aan de klant. Er zijn bedrijven waarmee WerkTalent Tilburg werkt die het stimuleren om door te groeien in het bedrijf.

Dagdienst / 2 ploegen / 3 ploegen / 4 ploegen / 5 ploegen en verschoven dagdienst.

Dat is een bepaalde tijd contract met een vaste urenomvang waarbij je een proefmaand hebt en zowel de werkgever als werknemer heeft een maand opzegtermijn. Wanneer je een detacheringsovereenkomst hebt en er is geen werk bij de opdrachtgever en dan zoekt Werktalent voor een vergelijkbare baan (voorwaarden Werktalent).